Žižekovo zbiljsko kao supstancija što izmiče hegelovskom subjektu - Matijašević, Željka (Array, 2003)
Članak ispituje Žižekovo tumačenje Hegela, prije svega odnos hegelovskog subjekta i lakanovskog zbiljskog