Kritički prikaz antologije Mladena Machieda "Zrakasti subjekt. Talijanski pjesnici 20. stoljeća" - Roić, Sanja (Array, 2004)
Prikaz predstavlja najnoviji autorski doprinos Mladena Machieda proučavanju talijanskog pjesništva 20. stoljeća antologijom "Zrakasti subjekt. Talijanski pjesnici 20. stoljeća".