Podravina. Časopis za multidisciplinarna istraživanja, broj 3 i 4 - Damjanović, Dragan (Array, 2004)
U prokazu se donosi sadržaj dvaju brojeva časopisa Podravina, kao primjera interdisciplinarnog pristupa historijskim istraživanjima u Hrvatskoj.