O gradnji i stilu crkve u Meminskoj - Damjanović, Dragan (Array, 2004)
Članak govori o stilu i izgradnji crkve u selu Meminskoj na Banovini. Crkva je izgrađena tijekom trećeg desetljeća 19. stoljeća i svojim stilom predstavlja zanimljiv primjer ugledanja jedne manje parohijske crkve na katedralnu crkvu Gornjokarlovačke eparhije u Plaškom.