Engleski alabasterni reljefi u Čari na Korčuli - Fisković, Igor (Array, 2003)
Alabasterni oltar gotičkog stila iz radionice u gradu Notinghamu u Engleskoj vrednuje se prema sadržaju i datira u prvu polovicu XV. stoljeća.