Ognjeslav Utješenović i Baltazar Bogišić: ljudi i pisma - Roksandić, Drago (Array, 2003)
Članak raspravlja problematiku odnosa između Utješenovića i Bogišića u razdoblju 1866-1872. godine i donosi prijepise pisama iz tog razdoblja.