Osmi mart- Međunarodni dan žena - Ograjšek, Ida (Array, 2004)
Na osnovu novinskih članaka rad istražuje percepciju, razvoj i obilježja proslave Dana žena u Jugoslaviji u razdoblju od 1946.-1986. godine.