Rad na granicama - Grgas, Stipe (2003)
Rad na jednom teorijskom predlošku pokazuje poteškoće ali i prednosti inkorporiranja interdisciplinarnog pristupa u sučeljenjima s književnim problemima.
Projekt MZOS
HRV