Interkulturna povijest bosanske književnosti - Kovač, Zvonko (2002)
U radu se govori o problemima i pokušajima razješnjenja proučavanja bosanske književnosti na novim interkulturnim metodološkim osnovama.
Projekt MZOS
HRV