O prezimenu Zagorec - Frančić, Anđela (2000)
U radu se govori o podrijetlu, postanju, značenju, tvorbenoj strukturi i rasprostranjenosti prezimena Zagorec. Dotiču se i ostala prezimena iste osnove te se upozorava na slična prezimena u antroponimijskome sustavu drugih slavenskih jezika.
Projekt MZOS
HRV