Matične knjige triljske župe - Frančić, Anđela (Array, 2001)
Prikaz knjige Mladena Andreisa: Stanovništvo župe sv. Mihovila u Trilju u 19. st.: demografska i antroponimijska analiza na temelju podataka iz matičnih knjiga krštenih