Kako sagraditi spješan muzej, ili pledoaje za zajedništvo - Šola, Tomislav (Array, 2003)
Autor se bavi odnosima između muzeja, njihove arhitekture i muzeologije. Posebno osvrt posvećen je nedavno sagrađenim, obnovljenim ili preuređenim muzejima.