Našo nazvi za domašnji životinji - Timko, Oksana (1997)
Nazvi za domašnji životinji najarhaičnjejša časc tej leksiko-semantičnej grupi. Vekšina z njih praslavjanski. U ruskim jaziku ih mož podzeljic ljem spram toho či maju vostočnoslavjanski či zahodnoslavjanski fonetski prikmeti
Projekt MZOS
rusinski