Kvalifikacijni narodni nazvi šveta rošljinoh i životinjoh u ruskim jaziku - Timko Đitko, Oksana (2002)
Kvalifikacijni nazvi najmenša leksiko-semantična grupa u preučovanej roboti. Maju ljem 26 leksemi. To praslavjanski nazvi i mož ih klasifikovac ljem po tim či maju fonetski prikmeti vostočno či zahodnoslavjanskih jazikoh
Projekt MZOS
rusinski