Botanična nomenklatura pridunajskih Rusnakoh i zakarpatskih Ukrajincoh - Timko, Oksana (Array, 2000)
Porovnuje še botanjična nomenklatura u nješkajšej bešedi Rusnakoh zoz bešedu kraju odkadz še priseljeli. To dava možljivosc porovnac premenki kotri še slučeli u 250-ročnim odvojenim živoce.