Agatha Christie i Orijent - kriminalistika i arheologija - Tončinić, Domagoj (Array, 2000)
Rad prikazuje izložbu Agatha Christie und der Orient. Kriminalistik und Archäologie koja je od 13.04. do 17.09. 2000. godine bila postavljena u Museum für Völkerkunde Wien.