Nepoznati raj - arheološka blaga iz Bahraina - Tončinić, Domagoj (Array, 2001)
Rad prikazuje izložbu Unbekanntes Paradies. Archäologische Schätze aus Bahrain od 31.01. do 08.07.2001. godine bila postavljena u Landesmuseum für Vorgeschichte - Japanisches Palais Dresden.