Primjena zračne fotografije u arheologiji - Tončinić, Domagoj (Array, 2002)
Rad prikazuje predavanja Die Anwendung von Luftbildern in der Archäologie koje je dr. Michael Doneus 14.01.2002. godine održao na Odsjeku za arheologiju u Zagrebu.