IX. međunarodni kolokvij o problemima rimskog provincijalnog umjetničkog stvaralaštva - Tončinić, Domagoj (2004)
U prilogu je najavljen IX. međunarodni kolokvij o problemima rimskog provincijalnog umjetničkog stvaralaštva.
Projekt MZOS
HRV