Nevmyrušče ukrajins'ke slovo - Timko Đitko, Oksana (2005)
Knyha je zbirnykom dialektnyh tekstiv jaki protjahom sto rokiv u selah Zakarpatskoji oblasti zbyraly včeni. Tomu ce materijal jaki možno riznobicno dosljidžuvaty: jak zminy u dialektah protjahom stolitja, tak i riznici miz hovirkamy.
Projekt MZOS
ukrajinski