Aktualni problemi testova i testiranja u Republici Hrvatskoj: Rezultati EFPPA-ine ankete - Matešić, Krunoslav (Array, 1999)
U članku se iznose rezultati ankete o problemima testova i testiranja u Republici Hrvatskoj kao članici Europske federacije profesionalnih psiholoških udruga (EFPPA). Anketne je odgovore od 1228 članova Hrvatskog psihološkog društva kojima je upitnik bio upućen vratilo njih 218, tj. 17, 5%. Osim deskriptivnih statističkih pokazatelja vezanih uz odgovore na postavljna anketna pitanja, navode se i rang-liste čestine uporabe testova kod nas.