Arheološka istraživanja rimskog vojnog logora Tilurija pokraj Trilja - Ožanić, Ivana; Tončinić, Domagoj (2005)
Popularan članak o arheološkim istraživanjima rimskog vojnog logora Tilurija pokraj Trilja.
Projekt MZOS
HRV-GER