Mujina pećina - stanište musterijenskih nomada - Karavanić, Ivor (2004)
Rad donosi pregled istraživanja musterijenskog lokaliteta Mujina pećina i dio rezultata. Iznešene su spoznaje o prehrambenim i lovačkim navikama, načinima proizvodnje kamenih alatki, te prilagodbi na prostor i okoliš kasnih neandertalaca iz Mujine pećine koji su je nastanjivali na samom kraju srednjeg paleolitika.
Projekt MZOS
HRV