Egipat u Hrvatskoj. Egipatske starine u hrvatskoj znanosti i kulturi Mladen Tomorad ; Zagreb, 2003. - Gračanin, Hrvoje (Array, 2003)
Prikaz knjige Egipat u Hrvatskoj. Egipatske starine u hrvatskoj znanosti i kulturi Mladen Tomorad ; Zagreb, 2003.