Prilog evaluaciji Testa dinamičkih nizova - Matešić, Krunoslav (Array, 2005)
Test dinamičkih nizova čeških autora Vonkomera i Miglierinija (1995) primijenjen je na ukupno9 578 učenika srednjih stručnih škola u Republici Hrvatskoj, u dobi od 17 do 18 godina. Izračunati su osnovni statistički parametri za navedeni instrument, kao i pripadajuće norme. U slučaju praktične uporabe Testa dinamičkih nizova preporuča se uporaba poliranih vrijednosti centila