Kapela na Đergaju kod Bršadina - Damjanović, Dragan (Array, 2005)
Članak govori o planiranoj izgradnji i opremanju kapele u šumi Đergaj kod Bršadina, koja se trebala sagraditi na mjestu vojnog logora iz 1. svjetskog rata, tzv. "Drvenog Beča". Projekt po kojem je trebala biti sagrađena kapela izradio je vukovarski arhitekt Fran Funtak