Strogo kontrolirano prosvjetljenje - "Igra" Davida Finchera - Matijašević, Željka (2004)
Tumačenje filma Davida Finchera "Igra" kao psihološkog eksperimenta bliskog idejama ranog Freuda i suvremenim new age pristupima.
Projekt MZOS
HRV