Vivian Lamarque u arhivu književnog medija - Bandalo, Višnja (2004)
Riječ je o prepjevu i prikazu središnje poeme iz pjesničke zbirke suvremene talijanske pjesnikinje Vivian Lamarque "Prah spokojni" (Una quieta polvere, 1996), kojoj je moto stih E. Dickinson.
Projekt MZOS
HRV