Odnos strukturalne semantike prema kognitivnoj - Raffaelli, Ida (Array, 2004)
U članku se obrazlaže teza da strukturalna i kognitivna semantika nisu u teorijsko-metodološkoj opreci kako se to često naglašava, već promatramo li kontinuitet filozofskih i jezikoslovnih promišljanja mogu se tumčiti kao teorijski komplementarne, a kognitivna semantika s tako može razumijevati kao logični slijed razvoja nekih ideja naznačenih i problematiziranih u vrijeme strukturalizma.