Etimološka bilješka kao pomoć pri semičkoj analizi - Raffaelli, Ida (Array, 1995)
U radu se prikazuje kako razlučiti neke poteškoće pri semičkoj analizi kada je riječ o analizi povijesno udaljenog razdoblja u jezičnome razvoju te kako nam u tome etimološka bilješka može biti od pomoći.