Prikaz knjige Zrinjke Glovacki-Bernardi "O tekstu" - Piškorec, Velimir (Array, 2004)
U članku se daje prikaz knjige Zrinjke Glovacki-Bernardi "O tekstu", 2. izm. i dop. izdanje, Zagreb: Školska knjiga, 2004.