Berkoff i Updike, Ofelija i Gertruda - Čale-Feldman, Lada (Array, 2005)
U osvrtu se uspoređuju drama Stephena Berkoffa "Tajni Ofelijin ljubavni život" i roman Johna Updikea "Klaudije i Gertruda", jer je riječ o podudarnom postupku reinterpretacije Shakespeareova "Hamleta" iz očišta njegovih ženskih likova.