Iovio Botivo - Šiša Wiwegh, Marija (Array, 2004)
rad predstavlja prikaz antičke prošlosti Ludbrega, najznačajnijeg urbanog središta u zapadnom dijelu Podravine. Prikaz arheoloških ostataka prvenstveno je baziran na izvještajima arheologa koji su istraživali u Ludbregu te na njihovim radovima.