Rol' vizual'nosti v teatral'noj teorii N. N. Evreinova i ee vlijanie na istoriju teatra - Medarić, Magdalena (Array, 2004)
U tekstu je riječ o Nikolaju Evreinovu kao velikom reformatoru ruskoga kazališta s početka 20. stoljeća.