Predavanje dr. Antonije Holden u Zagrebu - Tomas, Helena (2004)
Ovo je sažetak predavanja dr. sc. Antonie Holden, koje je održala na Odsjeku za arheologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Projekt MZOS
HRV