Tipologija otklona tradicionalne imenske denominacije u Podgori u Makarskom primorju - Anušić, Nikola (Array, 2004)
U članku se analizira problem imenske denominacije na temelju popisa "Stanja duša" u Podgori u Makarskom primorju.