Kriteriji za izbor razlikovnih obilježja u slavenskim jezicima - Jelaska (Babić), Zrinka (1993)
U radu se raspravlja o uporabi akustičkih ili artikulacijskih obilježja, o jednostavnosti ili složenosti RO, o razlikovnim i zalihosnim obilježjima.
Časopis je naveden u pravilniku NN 2/97
HRV