Interkulturalizam u nastavi povijesti : pristupi i koncepti - Roksandić, Drago (2004)
Ovim radom autor je po prvi put pokušao teorijski argumentirati potrebu utemeljenja interkulturnog modela izvođenja nastave hrvatske povijesti u regionalnim kontekstima. Težište je rada na propitivanju temeljnih koncepata interkulturno utemeljene nastave.
Projekt MZOS
HRV