Gradovi iz svijeta snova - Dulibić, Frano (Array, 2004)
Tekst govori o velikoj izložbi jednog od najistaknutijih suvremenih umjetnika Fabriziju Plessiju koja je održana u Berlinu u izložbenom prostoru Martin Gropius Bau. Izložba pod nazivom Svijet snova za temu ima gradove na svim koninentima i interpretira specifične povijesne i/ili suvremene situacije usko povezane s karakterističnim aspektima civilizacije i kulture u tim gradovima. Instalacije kao lajtmotiv redovito uključuje elemente vatre ili vode što je karakteristično za Fabrizija Plessija.