Racionalno i akribično o spornome slavistu - Roić, Sanja (2005)
Recenzija monografske knjige kroatistice Vanee Delbianco o Arturu Croniji, najznamenitijem talijanskom kroatistu koji je nekim svojim stavovima izazvao diskusije i kontroverze.
Projekt MZOS
HRV