Gardun (Tilurium) - Sanader, Mirjana; Tončinić, Domagoj; Ožanić, Ivana (2004)
U radu su predstavljeni rezultati arheoloških istraživanja i konzervacije na području rimskog legijskog logora Tilurija u 2004. godini.
Projekt MZOS
HRV