Akne kao psihološki problem - Tadinac, Meri; Oremović, Lenka; Kotrulja, Lena (2003)
Članak govori o psihosocijalnim posljedicama akni, narušavanju kvalitete života, te naglašava potrebu interdisciplinarnog pristupa u liječenju ove dermatološke bolesti.
Projekt MZOS
HRV