Reprezentativan uvid u slavonsku slikarsku baštinu - Damjanović, Dragan (Array, 2006)
Članak donosi prikaz izložbe privremenog stalnog postava Galerije likovnih umjetnosti u Osijeku održane u siječnju i veljači 2006. godine.