Izvješće sa zaštitnih istraživanja na lokalitetu Banjače, dionica Jadranske autoceste Dugopolje - Bisko - Durman, Aleksandar; Ožanić Roguljić, Ivana; Miloglav, Ina (2006)
U radu se daje izvještaj sa zaštitnih istraživanja na lokalitetu Banjače koji se nalazi na dionici Jadranske autoceste Dugopolje - Bisko. Istražen je dio ruralnog naselja koje je na ovom mjestu osnovano početkom 5 st.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV