Hrvatska i europske integracije u ranome srednjem vijeku - Budak, Neven (2004)
U radu se upozorava na razne aspekte uklapanja Hrvatske u ključne tijekove europske ranosrednjovjekovne povijesti.
Projekt MZOS
HRV