Stanovi za zbrinjavanje stradalnika Domovinskog rata. Ocjena stambenih rješenja i tipovi preinaka u stanovima i višestambenim zgradama - Čaldarović, Ognjen; Homadovski, Aleksandar (2000)
U radu se izlažu rezultati empirijskog istraživanja provedenog na izabranim lokacijama u Hrvatskoj o stupnju zadovoljstva stanovanjem stradalnika Domovinskog rata te o stambenimn preinakama koje su učinili u stanovima i kućama koji se izgrađeni za stradalnike.
HRV