Opasnosti i javnost: informiranje i osobne reakcije prema rizičnim situacijama - Čaldarović, Ognjen (Array, 1995)
U radu se iznose rezultati empirijskog istraživanja provedenog na uzorku hrvatske populacije o reakcijama prema rizičnim i opasnim situacijama. Posebno se istraživala dimenzija povjerenja u različite izvore informiranja i aktere informiranja.