Simbolički grad - Čaldarović, Ognjen (Array, 1988)
U radu se raspavljaju aspekti identifikacije građana s njegovim gradom te se ukazuje na značaj pojedinačnih, stvarnih i imaginarnih simbola uz koje se identifikacija najčešće vezuje. Razlikuju se apstraktni i konkretniji aspekti identifikacije i simbolizacije te se daju primjeri iz Zagreba.