Društvenost u suvremenom gradu - Čaldarović, Ognjen (Array, 1987)
U radu se problematiziraju razni aspekti poticanja društvenosti u suvremenom gradu. U tom se smislu ukazuje na potrebu planiranja javnih prostora, artefakata u prostoru i regulacije grada kao društvenog a ne privatiziranog prostora.