Prikaz Verona, Eva. O katalogu : izbor iz radova - Živković, Daniela (Array, 2006)
Prikaz izbora iz radova dr. Eve Verone objavljenog prigodom 100. obljetnice njezinog rođenja pod naslovom "O katalogu" na hrvatskom i engleskom jeziku.